keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kesän kynnyksellä

Alotin uuden blogin ja siirsin valokuvat tietokoneen toiselle asemalle, niin nyt kone suostui lataamaan kuvat, hitaasti tosin, mutta kuitenkin! Tässä Hipsu-kisu nauttii olostaan lämpimällä kuistilla. Tänään paistoimme makkaraa etupihan tiiligrillillä ja keitimme siinä myös pannukahvit, mutta kova tuuli kävi siihen niin että kannoimme syötävät ja juotavat talon kulmaukseen tekemällemme pikkuiselle kahvipaikalle. Katsotaan nyt, kumpi blogi tässä nyt sitten alkaa olemaan käytössä... Tänään olimme viettämässä Vappua keskustassa, yhteiskristillisessä vappu-tapahtumassa. Sehän sopi hyvin minulle, kun juuri tasan 23 vuotta sitten tulin uskoon yhteiskristillisessä tapahtumassa, joka silloin oli sisätiloissa. Hyvän sään olimme saaneet, mitä nyt tuuli vähän viilensi säätä. Minulla ei ollut hätää, sillä olin pukeutunut lämpimästi, toppikseen ja talvisaapikkaisiin :) Sain Sylviltä haasteen, johon koitan paneutua ehkä seuraavalla kerralla. Saman haasteen sain aikaisemmin Reetalta, joten siinähän sekin menee samalla. Huomenna taas töihin, joten en nyt kauempaa tässä kirjoittele, vaan toivottelen pirteätä jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihana Hipsu ♥ Pitkää ikää ja ongelmatonta jatkoa tälle blogille!

  VastaaPoista
 2. Olisikin ollut kaunis päivä, jos ei olisi tuullut niin mahdottomasti. Tai siis meilläpäin ainakin tuuli niin ettei meinannut pystyssä pysyä =)

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu jos nyt kuva-ongelmat poistuivat. Onnea vaan uudelle blogille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävät!Vielä kun saisin tähän sen lukijat-palkin, jos joku tahtoo liittyä lukijaksi...mun mielestä edelliseen se tuli automaattisesti, mutta tähän ei tullut. Voi harmi, kun olen niin tumpelo näissä tietska-asioissa :(

  VastaaPoista
 5. Nyt onnistuinkin sen laittamaan, jee :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista :)