sunnuntai 5. toukokuuta 2013

SäätöjäPoistin sanavahvistuksen kommenttilootasta, se oli automaattisesti mennyt sinne, enkä huomannut asiaa katsoa. Joten tervetuloa kommentoimaan vaan, jos löydätte tänne :)

Siitäpä tulikin mieleen, että osaako joku neuvoa miten saisi linkin vanhasta blogista tänne ja vaikka päin vastoin?
Entäpä blogin kellon aika, joka näyttää mitä sattuu, vaikka koneen kello on oikeassa. Löytyykö siihen neuvoja?

Tuosta päivän kuvasta: ihana käsinpuhallettu vanha pullo ilmakuplineen, löytyi tuolta joen ranta maastosta kerran, kun putsasimme sieltä lasinsirpaleita ja puolirikkinäisiä ja ehjiäkin pulloja ym romua, jota oli vuosien saatossa ihmiset ennenvanhaan sinne haudanneet.Kaksi kevättä niitä ollaan sieltä putsattu ja kai siellä vieläkin riittäisi hommia...

Tuo kuva on Pääsiäisenä otettu, siitä johtuvat nuo lumikinokset taustalla :)


Sunnuntai terkuin tietokone-tumpelo Sesse :D

5 kommenttia:

 1. No hyvä. Kun menet sinne ulkoasu-sivulle ja oikeassa reunassa lukee "lisää gadget", niin sieltähän voi lisätä vaikka mitä, sen linkin entiseenki blogiin. Taisit tämän jo tietääkin :) Näinhän täällä pärjätään, toinen toistaan neuvoen. Minäkin olen itsekseni tätä bloggaamista opetellut ja toisilta aina neuvoa kysynyt =)

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän selvisit tuosta linkin laitosta! Aikasäädöt tehdään myös sieltä hallinnan puolelta samasta paikasta, mutta klikkaa Asetukset ja sitten Kieli ja muotoilu, sieltä löytyy :-)
  Kiva kun poistit sanavahvistuksen, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 3. Moikka Sesse.Pitkästä aikaa innostuin kurkkimaan blogeja ja huomasin että olet aloittanut uuden blogin.Onnea sille.Heti tulin lukijaksi.

  Upea pullo.

  Kivaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. ♥ Onnea uuteen blogiin,Sesse! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista :)