lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuukausikuvia ymTässä tämän päivän kuva. Ihanaa, että on kevät!


Kuukausikuvista sen verran, että kun luulin, että olin hukannut huhtikuun kuvan, niin sen löysinkin jälleen...mietin vaan olenko sen jo julkaissutkin, muistissa on musta aukko sen kohdalla...Joka tapauksessa, tässä se on.Ja tässä toukokuun kuva, näyttää jo keväisemmältä :)
Ihan naurettavaa, että tässäkin blogissa yhden kuvan lataaminen vie aina kolme minuuttia, sanoisin että aikas hidasta!
Ehkä se siinä kolmessa minuutissa lataisi vanhaan kunnon Ilo elää-blogiinkin.En vaan jaksanut silloin odottaa, vaan luulin ettei se lataa ollenkaan.

Sain pienen flunssan poikasen taas päiväkodista, mutta onneksi kuitenkin jaksoin siivota makuuhuoneen yläkerrasta ja alhaalta vain imuroin pikaisesti.
Ylhäällä on nyt vaihteeksi ihanan raikasta, kun pölyt on poissa, peitot yms tuuletettu ulkona, verhot ravistettu myös ikkunasta (en ole laittanut niitä vielä takaisin, kun mietin pitäisikö ne vaihtaa, mut sit pitäs pestä ikkunakin).
Ikkunakin mulla oli auki siellä ekaa kertaa talven jälkeen koko iltapäivän.

Saunaakaan en jaksanut tänään lämmittää, lämmitetään huomenna kun mies tulee harkoista.

Vanhempi koira on ollut koko päivän ulkona, se tykkää.Nuoremman kanssa kävin onkipaikalla kävelemässä, niin se käveli jokeen juomaan ja vähän kastelemaan karvapunttejaan ja massukarvojaan. Sen jälkeen juoksi innoissaan ja kieri viime syksyn ruohossa.

Keväistä lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tähän oli automaattisesti tullut sanatunnistus-juttu, mutta nyt se pitäisi olla poissa.

    VastaaPoista
  2. Ootko sää piänentäny kuvias? Mää piänennän aina, lataa nopeemmin ja kuvat ilmestyy sivun auetessa nopeemmin hitaallakin netillä. Ja ilmeisesti bloggerilla on joku rajoitus kuvien tallennustilalle, jos pienentää ni ei niin nopeesti tila lopu.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista :)