sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Metsässä ja pihalla
Tänään oltiin koirien ja Hipsu-kissan kanssa kävelyllä ja joen rannassa ja metsässä. Alussa Rasmus-kisukin lähti mukaan, mutta sai tarpeekseen kun Elmo, joka oli kyllä fleksissä, ryntäili alvariinsa sen perään. Rasmus kääntyi takaisin kotiin.
On se kyllä hauskan näköistä, kun ensin menee kaksi koiraa toisiaan tönien, sitten raidallinen kisu perässä ja viimeksi vielä hännänhuippuna toinen raidallinen kisu :D

Kahtena päivänä olen siellä samassa paikassa ottanut kuvia, joten jos kone jaksaa ladata (ja minä odottaa :) laitan muutaman kuvan.
Rentukat kukkivat joen rannassa ja valkovuokot valkoisena mattona metsässä, kaunista on!


Voikukatkin jo kukkivat.


Koirat kävivät joessa vilvoittelemassa ja kierivät maassa.Päästin molemmat irti ja kävivät seikkailemassa metsässä, sillä aikaa mä seurustelin Hipsun kanssa ja otin kuvia.

Pihaan takaisin tultua, pistin Elmon riimuun ja rupesin pihahommiin. Eli Angervon ja marjapensaiden leikkuuta, rikkaruohojen kitkemistä, kuivuneiden narsissin kukkien poistoa, kukkaan puhjenneiden tulppaanien ihailua, kuihtuneen ruusupensaan alun (viimekesäisen villiruusun) poisto ja tilalle kolmen vadelmapensaan alun istutus, tukikeppien laittoa, saavi toisen vesirännin alle, kasteluvettä vanhasta pihakaivosta ym mukavaa.Vanha sukulaismies soitti ja istuin puhumassa puhelimessa ja samalla kuuntelemassa veden solinaa vanhan saunan luona.
Kertoi tätini joutuneen sairaalaan, oli löydetty syöpä jolle ei voi mitään tehdä...mutta onhan hänellä jo ikääkin melkein 90 vuotta.Ja on onneksi uskossa.
Toisella tädillänikin on ollut jo monta vuotta syöpä, se on hitaammin etenevää laatua. Hän on jo yli 90. He ovatkin viimeiset äidin sisarus sarjasta, joita oli 5 tyttöä ja 3 poikaa.

Oma äitini kuoli "jo" 74-vuotiaana, syöpään hänkin.

Tänään oli kovin lämmin päivä, ei ole kuitenkaan satanut eikä ukkostanut viikonloppuna.
Huomenna sitten taas päiväkotiin, jossa olen aiemminkin ollut, kolme päivää pitäisi siellä olla töitä tällä viikolla.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. ♥ luonto alkaa olla aivan hurmaava! Kaikkea hyvää Sinulle ja mukavaa sunnuntain jatkoa♥

  VastaaPoista
 2. Onpa upeaa, rentukat ovat niin kauniita. Hauska tuollainen ryhmäulkoilu :-D
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Rentukat ovat niin kauniita! <3 Mukavaa ulkoilla, kun on koko joukko matkassa. :D
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunista. Rentukat ovat todella kauniita. - Luetko puutarhakirjoja? Minulla on blogissani neljän ihanan puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa loppuviikkoa Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista :)